ALBATRIP

Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 6% Në çdo blerje
  • PRANOHET
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Përshkrim

AlbaTrip është një agjensi e licencuar udhëtimesh dhe tur operator me më shumë se 10 vite përvojë. Zyra jonë kryesore është në Tiranë, por ne gjithashtu kemi degët tona në Durrës, Vlorë dhe Sarandë gjatë verës. Secila nga këto filiale ofron shërbime për turistët që ndodhen në këto destinacione duke u ofruar atyre një larmi ekskursionesh, makina me qira etj.
Falë partneritetit me tregje të ndryshme në Evropën Lindore dhe Perëndimore dhe Azinë, ne krijuam shumë oferta bazuar në nevojat unike të klientëve dhe mblodhem njohuri per vendin prites, traditave të tij dhe vlerave historike.
Ne garantojmë një standard dhe cilësi të lartë të shërbimit ndaj klientit, duke marrë përsipër përgjegjësinë e shërbimeve të ofruara.
Ne ofrojmë një gamë të plotë të shërbimeve, jo vetëm në Shqipëri, por në të gjithë Gadishullin Ballkanik, të tilla si:
• Shërbimet e akomodimit
• Transport / makina, jahte, biçikleta, etj., me qira
• Turne të organizuar (në grupe dhe individualisht)
• MICE / Organizimi i konferencave
• Ofrojme udhëzues, shoqërues dhe përkthyes të autorizuar në gjuhë të ndryshme
• Shërbimet VIP dhe organizimi i takimeve në nivele të ndryshme
• Shtëpi pushimi
•Shërbime të pasurive të patundshme në të gjithë Shqipërinë
• Dhe shume te tjere…
Ndër shërbimet hyrëse ne gjithashtu ofrojmë paketa individuale dhe paketa per grupe në Evropë dhe vende të tjera.
Për informacione të mëtejshme ju lutemi vizitoni faqen tonë në internet https://albatrip.com/
Katalogët tanë mund t’i gjeni këtu https://albatrip.com/catalogs/

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në ALBATRIP?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.