Cashback & Shopping Points

  • 2% + 2,5 Në çdo blerje
  • Ju përfitoni Cashback dhe Shopping Points proporcionalisht që nga leku i parë. Shuma e specifikuar e SP korrespondon me një blerje prej 12500 ALL.
  • PRANOHET myWorld Card B2B

Kontakt

Përshkrim

The luxurious Xheko Imperial Hotel features a location in the very center of Tirana, close to the national park. 
Genteel property offering a lobby bar, a restaurant & a rooftop eatery, plus event spaces and a luxury SPA center.

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në XHEKO IMPERIAL?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.