Jola Photography

Cashback & Shopping Points

  • 2% + 2,5 Në çdo blerje
  • Ju përfitoni Cashback dhe Shopping Points proporcionalisht që nga leku i parë. Shuma e specifikuar e SP korrespondon me një blerje prej 12500 ALL.
  • PRANOHET myWorld Card B2B

Përshkrim

Jola Studio 📷📷📷
Ndodhet ne Sarande dhe ju ofron sherbime fotografie profesionale.
Canon 5d mark iv
Mavic Pro 2
Snap: Jola Photography
Facebook: Jola Photography
Email: jolaphotographyofficial@yahoo.com
www.facebook.com/jolaphotographysarande

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në Jola Photography?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.