TRAVELERS

Cashback & Shopping Points

  • 2% + 2,5 Në çdo blerje
  • Ju përfitoni Cashback dhe Shopping Points proporcionalisht që nga leku i parë. Shuma e specifikuar e SP korrespondon me një blerje prej 12500 ALL.
  • PRANOHET myWorld Card

Kontakt

Përshkrim


rreth nesh
Ne jemi nje agjensi turistike e mirenjohur e cila operon ne tregun shqiptar prej vitesh dhe ofron sherbime te standarteve europiane.


cfare bejme ne
Ne bejme te mundur transportin e grupeve turistike brenda dhe jashte vendit duke ofruar komoditet, siguri dhe shoqerimin nga nje staf teper i kualifikuar dhe me eksperience.


SHERBIMET: BILETA AUTOBUZI, BILETA AVIONI, BILETA TRAGETI, PAKETA INDIVIDUALE, ORGANIZIME NE GRUP

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në TRAVELERS?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë. CashBlack Week Double Cashback: myWorld.com, travelWorld.com dhe Partners që nuk janë shënuar si Double Cashback janë të përjashtuar.