Cashback & Shopping Points

  • 1,5% Cashback + 8% Në çdo blerje
  • PRANOHET
    Scan & Go
    myWorld Card

Kontakt

Përshkrim

Optik-A offers a wide range of well-known shade brands and at a low price. Regardless of whether you are looking for european or american brands you'll find exactly what you're looking for with us. We have the best range of glasses  for women, men and children!
Do you run? Do you play tennis? Do you play football? Or maybe you need your glasses for work? No matter which sport you like, you can be sure to find the right pair of shades at Optik-A - and at the right price! You will also receive Cashback and Shopping Points on every purchase. Optik-A is looking forward to your visit!

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në Optik-A?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.