Optika Amerikane

Cashback & Shopping Points

  • 3% + 4 Në çdo blerje
  • Ju përfitoni Cashback dhe Shopping Points proporcionalisht që nga leku i parë. Shuma e specifikuar e SP korrespondon me një blerje prej 12500 ALL.
  • PRANOHET myWorld Card

Kontakt

Përshkrim

Optica Amerikana offers a wide range of well-known shade brands and at a low price. Regardless of whether you are looking for brands such as RayBan, Gucci, Dolce&Gabbana, you'll find exactly what you're looking for with us. We have the best range of shades for women, men and children!

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në Optika Amerikane?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë. CashBlack Week Double Cashback: myWorld.com, travelWorld.com dhe Partners që nuk janë shënuar si Double Cashback janë të përjashtuar.