Bonbonniere Couture

Cashback & Shopping Pikët

  • 2% + 1,5 për 12500 ALL blerje
  • i pranuar myWorldCard

Kontakt

Përshkrim

Bonbonniere Couture eshte nje biznes online i hapur me 1 Korrike 2020 ne Shqiperi. 


Vizioni jone eshte qe tu ofrojme klienteve tane produkte 100% origjinale te brandeve boterore te ardhura nga  Italia, Anglia dhe Gjermania me cmimin me te mire ne treg.


Ofrojme transporte ne Shqiperi, Kosove dhe Maqedonine e Veriut.

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në Bonbonniere Couture?

* Përfitimet varrën nga produktet e blera dhe nga Kompanitë Partnere. Të gjitha informacionet në këtë dokumente në këtë faqe interneti janë të pa garantuara.