The Wall 1

Cashback & Shopping Points

  • 2% + 1 Në çdo blerje
  • Ju përfitoni Cashback dhe Shopping Points proporcionalisht që nga leku i parë. Shuma e specifikuar e SP korrespondon me një blerje prej 12500 ALL.
  • PRANOHET myWorld Card B2B

Kontakt

Përshkrim

The wall brandi me i njohur ne treg!Lounge-Bistro sjell ne treg risin me te re..Ushqim i shkelqyer,Muzike live,ambient terheqes dhe nje atmosfere feste si kurre me pare..

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në The Wall 1?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.