NATYRAL & ATC Shpk

Cashback & Shopping Points

  • 1% Cashback + 6% Në çdo blerje
  • PRANOHET
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Termat dhe Kushtet

Të nderuar klientë e bashkëpunëtorë

Kompania jone pranon myWorld card vetëm për transaksionet B2B

Ju faleminderit për mirëkuptimin

Përshkrim

Natyral ATC - Gjithmonë pranë jush !
NATYRAL ATC është themeluar në korrik 2010 me vendodhje në Shkozet,Durrës. Aktiviteti kryesor i NATYRAL ATC është tregtimi me shumicë dhe pakicë, grumbullimi, përpunimi i bimëve aromatiko-mjekesore,çajrave,erëzave dhe esencave. Përsa i përket bimëve mjekesore dhe çajrave grumbullimi i lëndëve të para të egra bëhet nga fermere vendas, kurse përsa i përket erëzave shoqeria i drejtohet tregut ndërkombetar.
Aktualisht me produktet tona jemi prezent në të gjithë rrjetet e supermarketeve në Shqiperi, si: Conad, Big Market, SPAR, Eco Market, AlbMarket, Extra Market, etj. Në pjesën më të madhe të Farmacive në Shqipëri dhe Kosovë, si dhe në Baret e Hotelet më të mira në Shqipëri.
Ne eksportojmë bimë aromatiko – mjekësore (në ballo të presuara dhe thasë letre) dhe Çajra Mjeksore në USA, Japoni,Kinë,Hungari, Bullgari, Kosovë, Emiratet e Bashkuara Arabe etj

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në NATYRAL & ATC Shpk?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.