On the Rocks Hotel

Cashback & Shopping Points

  • 3% Cashback + 6% Në çdo blerje
  • PRANOHET
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Termat dhe Kushtet

Rezervoni ne faqet e rrjeteve sociale

https://www.facebook.com/Hotel-On-the-rocks-Qeparo-105055491332775

https://www.facebook.com/Hotel-On-the-rocks-Qeparo-105055491332775

Përshkrim

The property is on a very quiet sight of the village , just 5 minutes on foot from the beach.Also you can enjoy the view of the old village Qeparo from the balcony.
You can visit the old village of Qeparo located on the mountain with a view of the hole village.You can also visit the castle of Ali pasha 2 km from the village.
On the neighbour you can find a super market which is 5 minutes on foot from the property, a free publi parking land , restaurants , cafeteries and many more.
Beginning of summer 2021, you may collect myWorld Benefits for your every purchase at our hotel!
Welome!

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në On the Rocks Hotel ?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.