RIVALDI STYLE

Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 8% Në çdo blerje
  • PRANOHET
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Përshkrim

Rivaldi Style is the unique best leather bags,shoes and accessories store in Tirana.
Located right in the heart of Tirana, in Bllok area we offer the top brands of bags, shoes and accessories for men and women, luxury and silver jewellery. 
We offer online delivery within Albania, and you can also benefit up to 15% discount from online orders.

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në RIVALDI STYLE?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.