Bar Restaurant Veranda Qeparo

Cashback & Shopping Pikët

  • 2% + 2,5 për 12500 ALL blerje
  • i pranuar myWorldCard B2B

Kontakt

Përshkrim

Në qoftë se do vizitoni jugun beni një ndalesë te Veranda Bar Restaurant Qeparo “USHQIM BIO I SHKËLQYER” Përgjatë gjithë bregdetit, peshku i freskët është një prej ushqimeve më tipike, i shkëlqyer dhe mjaft ekonomik. Kuzhina në shumë raste është tipike italiane me një ndikim shumë të madh prej saj, por edhe e nderthurur me tradicionalen. Nëse do të eksploroni Shqipërinë, do të gjeni shumë vende të cilat ruajnë traditat tipike të gatimeve me bazë mishin, gjithmonë bio dhe shumë të freskët. Tek ne patjetër, që duhet të provoni disa ushqime tradicionale si: tavë kosi me mish qingji, oriz, vezë dhe kos, byrek , musaka , pasticio etj.

Pushimeve të mbara për të gjithë miqtë tanë!

 

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në Bar Restaurant Veranda Qeparo?

* Përfitimet varrën nga produktet e blera dhe nga Kompanitë Partnere. Të gjitha informacionet në këtë dokumente në këtë faqe interneti janë të pa garantuara.