IER-ACADEMY

Cashback & Shopping Points

 • 2% Cashback + 5% Në çdo blerje
 • PRANOHET
  myWorld Card

Kontakt

 • Orari i punës
  e hënë - e premte 9:00 e paradites - 7:00 e pasdites
  e shtunë 9:00 e paradites - 5:00 e pasdites
 • Shërbimi i dorëzimit lokal

 • Kontakt
 • ID e Kompanisë Partnere
  3550114

Përshkrim

IER-Academy is committed to playing an active role in the ongoing reconstruction and transformation of Albania, by helping advance Albania society into a competitive society through professional development of individuals, advancement of learning methods and contents, business support, linking of university expertise with business community and certification of skills with international recognized standards.


As the leading Training provider within the region, the Academy acts as an open portal through which the people of Albania can access a range of world-class knowledge-based systems. These learning programs, implemented across the business, educational, government and non-profit sectors of our society will enable the Albanian to take the initiative in shaping our society into a world-class engine of development and enterprise.

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në IER-ACADEMY?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.