Dental Clinic

Cashback & Shopping Points

  • 4% + 4 Në çdo blerje
  • Ju përfitoni Cashback dhe Shopping Points proporcionalisht që nga leku i parë. Shuma e specifikuar e SP korrespondon me një blerje prej 12500 ALL.
  • PRANOHET myWorld Card B2B

Kontakt

Përshkrim

Talenti mjekësor, trajnimi i përditshëm,  teknikat dhe paisjet moderne ,vëmendja ndaj detajeve ,këto janë shtyllat e Xoxa Dental që mbrojnë shëndetin e pacientëve tanë ... Sepse një buzëqeshje e mirë nuk ndërtohet rastësisht! Xoxa Dental ofron nje game te gjere sherbimet e fushes estetiken dentare , protetik , kirurgji dento alveolare .

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në Dental Clinic?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.