Kancelari-Librari "Kurti"

Cashback & Shopping Points

  • 2% + 2,5 Në çdo blerje
  • Ju përfitoni Cashback dhe Shopping Points proporcionalisht që nga leku i parë. Shuma e specifikuar e SP korrespondon me një blerje prej 12500 ALL.
  • PRANOHET myWorld Card B2B

Kontakt

Përshkrim

Kancelari Librari Kurti eshte hapur me date 1 shtator 2018.Synimi kryesor eshte qe t'i gjendemi me afer klientit ne nje menyre me te shpejte dhe efiçiente per sherbime ne lidhje me shkollen dhe sherbime si : Fotokopja,Skanimi etj.

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në Kancelari-Librari "Kurti"?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë. CashBlack Week Double Cashback: myWorld.com, travelWorld.com dhe Partners që nuk janë shënuar si Double Cashback janë të përjashtuar.