Tarantella Passione e Pizza

Cashback & Shopping Points

  • 2% + 1 Në çdo blerje
  • Ju përfitoni Cashback dhe Shopping Points proporcionalisht që nga leku i parë. Shuma e specifikuar e SP korrespondon me një blerje prej 12500 ALL.
  • PRANOHET myWorld Card B2B

Kontakt

Përshkrim

Lokali i jone me pamje nga porti i durresit pervec qetesise ju ofron edhe nje sherbim mjaft cilesor. Gatime me shije perfekte dhe sherbim korrekt. Ju ftojme te shijoni shume llojshmerine e gatimeve tona duke perfituar edhe Cashback.

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në Tarantella Passione e Pizza?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.