SERIPRINT Serigrafia & Tipografia

Cashback & Shopping Points

  • 2% + 2,5 Në çdo blerje
  • Ju përfitoni Cashback dhe Shopping Points proporcionalisht që nga leku i parë. Shuma e specifikuar e SP korrespondon me një blerje prej 12500 ALL.
  • PRANOHET myWorld Card B2B

Kontakt

Përshkrim

Nder kompanite lider ne tregun shqiptar te shtypit cilesor qe me teknologjite e avancuara te stampimeve ofron nje game te gjere sherbimesh duke materializuar idete dhe kerkesat tuaja. Shtyp ofset, shtyp digital, serigrafi, stampime tekstil,etj

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në SERIPRINT Serigrafia & Tipografia?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë. CashBlack Week Double Cashback: myWorld.com, travelWorld.com dhe Partners që nuk janë shënuar si Double Cashback janë të përjashtuar.