emar design & publicity

Cashback & Shopping Points

  • 5% Cashback Deal* Tani 5% në vend të 2% Cashback E vlefshme nga 4.1.2024 në 31.5.2024
  • * Me një Cashback Deal, do të merrni Shopping Points dhe ju kreditohen me më shumë Cashback. Për të bërë këtë, duhet të keni mjaftueshëm Shopping Points në myWorld llogarinë tuaj që do të merren në myWorld për Cashback Deal. Shopping Points tuaja më pas do të zbriten automatikisht nga myWorld llogaria juaj.

  • PRANOHET
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Përshkrim

Emar design & publicity merr përsipër dhe realizon në kohë dhe me cilesi të kompletuara të gjitha etapat e zhvillimit te promocionit: nga studimi te koncept ideja deri në realizimin e plotë në funksion të nevojave dhe qëllimit tuaj 
 

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në emar design & publicity?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.