ICS Inside Computer System

Cashback & Shopping Points

  • 2% + 2,5 Në çdo blerje
  • Ju përfitoni Cashback dhe Shopping Points proporcionalisht që nga leku i parë. Shuma e specifikuar e SP korrespondon me një blerje prej 12500 ALL.
  • PRANOHET myWorld Card B2B

Kontakt

Përshkrim

Inside Computer System kompani sherbimesh te shumellojshme; kompjutera,kancelari,sherbime kasa fiskale,mirembajtje webpage,internet dhe pajisjeve elektronike.
Kompania jone operon ne tregun shqiptar prej 18-vitesh duke ofruar cilesi ne produkte dhe sherbime.
Adresa e Ics-se eshte Hotel Skampa Nr3 Elbasan
Administrator i Shoqerise ICS Shpk eshte Z.Armand Skuqi

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në ICS Inside Computer System ?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.