Mandarina Project

Cashback & Shopping Points

  • 2% + 2,5 Në çdo blerje
  • Ju përfitoni Cashback dhe Shopping Points proporcionalisht që nga leku i parë. Shuma e specifikuar e SP korrespondon me një blerje prej 12500 ALL.
  • PRANOHET myWorld Card B2B

Përshkrim

Ide të freskëta, gjithmonë tërheqëse!
Mandarina Communication është Agjensi Komunikimi dhe Reklamash, operative që në 2006, në vijimësi natyrale të aktivitetit ekzistues të Mandarina Project (2003), e themeluar dhe drejtuar nga Entoni Jubani, e cila lindi për të mbuluar gjithçka që i përkiste kreativitetit dhe komunikimit në fushën e marketingut.
Me një përvojë disavjeçare në Itali, sollëm në Shqipëri një mënyrë tjetër të konceptimit kreativ, ide të freskëta dhe gjithnjë gjurmëlënëse.
 

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në Mandarina Project?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë. CashBlack Week Double Cashback: myWorld.com, travelWorld.com dhe Partners që nuk janë shënuar si Double Cashback janë të përjashtuar.