MANIACARD

Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 8% Në çdo blerje
  • PRANOHET
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Përshkrim


Çfare eshte MANIACARD?
Free Card Advertising MediaMANIACARD eshte nje media komunikimi e mirefillte e cila dizenjon, prodhon dhe shperndan kartolina publicitare falas per publikun permes ekspozitoreve te vendosur posaçerisht ne ambientet me te frekuentuara te qyteteve duke perfshire baret, restorantet, teatrot, qendrat tregetare, palestra etj. Aktualisht jane 250 lokacione te shperndara ne kater qytete te Shqiperise si: Tirana, Durresi, Shkodra dhe Vlora.
Kartolinat publicitare MANIACARD jane unike per komunikimin e mesazhit ndaj publikut. Ato ndahen me miqte, koleksionohen, dergohen me poste apo dhe me email, vendosen ne vende te dukshme ne pune, ne shtepi, ose ne çdo vend tjeter, perdoren si kujtese, si liber shenues apo edhe ne shume menyra te tjera terheqese – te gjitha keto, nderkohe qe publiku zbavitet dhe mesazhin tuaj publicitar e mban me vete.


What is MANIACARD?
Free Card Advertising Media
MANIACARD is a communication medium that designs, produces and distributes free cards for the audience, through display stands located in a wide range of locations in the most frequented places of the city including bars, restaurants, theatres, city malls, gyms etc. There are 250 locations distributed in four different Albanian cities, such as: Tirana, Durrës, Shkodër and Vlora.
MANIACARD free cards are the unique way to communicate your brand message among your target audience. Our free cards are shared with friends, collected, sent by mail, placed in visible places at the work or at home, over the desks or else, used for memo or page keeping in a book or in other attractive ways — all while keeping consumers entertained and the advertising message close at hand.
A shared vocabulary around etiquette and taking photos should first-rate be developed.

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në MANIACARD?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.