Cashback & Shopping Points

  • 3% Cashback + 6% Në çdo blerje
  • PRANOHET
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Përshkrim

Our mission is about finding what are customer needs and creating a place where they will feel comfort and hospitality.
Hotel Nais Beach is the continuity of a family tradition that is nowadays well-known as Hotel Nais.Located in the heart of Durres, a short distance from the famous Promenade Taulantia, Hotel Nais Beach is one of the hotels in Durres Coastline able to satisfy the different needs of its guests with comfort and first rate services. Our hotel is located in a quiet and lively area within short walk distance to all archeological and historical sites of the city. 
Hotel NAIS BEACH has a strategic position because it is located near the sea and also near the ancient city center of Durres. This position makes our hotel a favorite tourist destination at any time of the year.
Contemporary architecture combined with the comfort of spacious rooms with stunning views to the Adriatic Sea makes the perfect place for guests to enjoy frequent sunny days and hot temperature. Creating a relaxing and welcoming environment and also serving delicious foods and drinks is our main goal throughout our daily work.
The 24 rooms of Hotel Nais Beach in Durres are tastefully furnished and have all the comforts of a 3-star modern building. 


Misioni ynë ka të bëjë me gjetjen e asaj që janë nevojat e klientit dhe krijimin e një vendi ku ata do të ndiejnë rehati dhe mikpritje.Hotel Nais Beach është vazhdimësia e një tradite familjare që sot është e mirënjohur si Hotel Nais.
E vendosur në zemër të Durrësit, një distancë e shkurtër nga e famshmja Shëtitorja Taulantia, Hotel Nais Beach është një nga hotelet në Bregdetin e Durrësit në gjendje të kënaqë nevojat e ndryshme të mysafirëve të tij me rehati dhe shërbime të nivelit të parë. Hoteli ynë është i vendosur në një zonë të qetë dhe të gjallë brenda një shëtitje të shkurtër nga të gjitha vendet arkeologjike dhe historike të qytetit. 

Hotel NAIS BEACH ndodhet në një pozocion strategjik sepse është buzë detit dhe gjithashtu pranë qendrës së qytetit. Ky pozicion e bën hotelin tonë të parapëlqyer nga turistët në cdo peeriudhe te të vitit.
Arkitektura kontemporane e ndërthurur me rehatinë e dhomave dhe me hapësirë të bollshme e me pamje të mahnitshme nga deti Adriatik, dhe gjithashtu shërbimi me një staf të kualifikuar dhe mikpritës janë pikat e forta të hotelit tone. Krijimi i nje ambjenti relaksues dhe mikpritues dhe gjithashtu servirja e nje ushqimi dhe pijeve te shijshem eshte pikesynimi jone kryesor. 
24 dhomat e Hotel Nais Beach në Durrës janë të mobiluara me shije dhe kanë të gjitha komoditetet e një arkitekture moderne 3 yje.

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në Hotel NAIS Beach?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.