Hermes Zyre Perkthimi

Cashback & Shopping Points

 • 4% + 4 Në çdo blerje
 • Ju përfitoni Cashback dhe Shopping Points proporcionalisht që nga leku i parë. Shuma e specifikuar e SP korrespondon me një blerje prej 12500 ALL.
 • PRANOHET myWorld Card B2B

Kontakt

 • Orari i punës
  e hënë - e premte 8:30 e paradites - 6:00 e pasdites
  e shtunë 9:00 e paradites - 4:00 e pasdites
 • Kontakt
 • ID e Kompanisë Partnere
  3550081

Përshkrim

Zyrë Përkthimi Hermes ofron përkthime në të gjitha lllojet e dokumenteve që keni nevojë në kohë reale. Vendime gjyqësore, kontrata, prokura, programe mësimore, listë notash,  certifikata, vërtetime, bilance kontabël, pasqyra financiare, raporte mjekësore dhe gjithçka tjetër që iu nevojitet! ZYRË PËRKTHIMI HERMES- në shërbim të klientit! 

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në Hermes Zyre Perkthimi?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.