Dyqani i Makinës

Cashback & Shopping Points

  • 3% + 2,5 Në çdo blerje
  • Ju përfitoni Cashback dhe Shopping Points proporcionalisht që nga leku i parë. Shuma e specifikuar e SP korrespondon me një blerje prej 12500 ALL.
  • PRANOHET myWorld Card B2B

Kontakt

Përshkrim

Dyqani i Makines ofron aksesore te ndryshem per te gjitha llojet e makinave. Ofrojme sherbime montime ne çast te çdo pjese te makines qe blihet ne dyqanin tone.
Ndriçimi i makines tuaj eshte pjese profesionale e punes sone, duke ofruar per klientet tane llampa cilesore te gjitha llojeve led xenon etj.
Jeni te mirepritur ne dyqanin tone ne çdo kohe,
Ju faleminderit per besimin!

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në Dyqani i Makinës?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.