ALBANIA POSEIDON AGENCY

Cashback & Shopping Points

 • 2% Cashback + 8% Në çdo blerje
 • PRANOHET
  Scan & Go
  myWorld Card
  B2B

Kontakt

Përshkrim

Albania Poseidon Agency • Our job as Shipping, brokering and forwarding agency is on high level , due of our long and professional personnel are working for our company.
 • We serve on shipping agency busyness, represent vsl ownrs on country authority, help master of vsl for his problem from the moment of calling port until leave the port.
 • Our services is professional and in high level due of our personnel we have.
 • We servise also as broker of the ship and forwarding agency too .

 

 

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në ALBANIA POSEIDON AGENCY?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.