Mobile Shop ERSI

Cashback & Shopping Points

  • 2% + 1,5 Në çdo blerje
  • Ju përfitoni Cashback dhe Shopping Points proporcionalisht që nga leku i parë. Shuma e specifikuar e SP korrespondon me një blerje prej 12500 ALL.
  • PRANOHET myWorld Card

Kontakt

Përshkrim

Mobile Shop Ersi per klientet ofron cmimet me te mira ne treg dhe cilesi maksimale ne produktet qe tregtojme. Ofrojme asistence teknike per 80% te modeleve celulare, Laptop dhe computer. Aksesore per shumellojshmeri modelesh celulare & tablet.

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në Mobile Shop ERSI?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.