Powerhouse Gym

Cashback & Shopping Points

  • 2% + 2,5 Në çdo blerje
  • Ju përfitoni Cashback dhe Shopping Points proporcionalisht që nga leku i parë. Shuma e specifikuar e SP korrespondon me një blerje prej 12500 ALL.
  • PRANOHET myWorld Card B2B

Kontakt

Termat dhe Kushtet

Personeli qe mbeshtet PowerHouse Gym eshte i perbere nga trajner te kualifikuar.

Përshkrim

Kemi perfituar vite përvojë fitness “në terren” si instruktorë të disiplinave të ndryshme dhe kemi dashur të futemi në tregun e palestërve për të ofruar pasion, ekspertizë dhe profesionalizëm në fushën e aktivitetit fizik.
Personeli që mbështet PowerHouse Gym është i përbërë nga trajnerë të kualifikuar.

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në Powerhouse Gym?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë. CashBlack Week Double Cashback: myWorld.com, travelWorld.com dhe Partners që nuk janë shënuar si Double Cashback janë të përjashtuar.