A&D celular

Cashback & Shopping Points

  • 2% + 1,5 Në çdo blerje
  • Ju përfitoni Cashback dhe Shopping Points proporcionalisht që nga leku i parë. Shuma e specifikuar e SP korrespondon me një blerje prej 12500 ALL.
  • PRANOHET myWorld Card B2B

Kontakt

Përshkrim

Tek A&D Celular në Elbanasan mund të gjeni të gjithë telefonët celular me akcesorë të tyre.  Përveç kësaj,A&D Celular ofron edhe shërbime servisi dhe mirëmbajtjeje për të gjithë modelet e telefonëve.  Përfitoni nga çdo blerje e juaj tek A&D Celular me Cashback card. 

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në A&D celular?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.