Cashback & Shopping Points

  • 2% + 1,5 Në çdo blerje
  • Ju përfitoni Cashback dhe Shopping Points proporcionalisht që nga leku i parë. Shuma e specifikuar e SP korrespondon me një blerje prej 12500 ALL.
  • PRANOHET myWorld Card B2B

Kontakt

Përshkrim

Solar Energy Solutions eshte themeluar ne vitin 2017.
Objektivi dhe fokusi yne jane sistemet e prodhimit te energjise nga panelet fotovoltaike.
Solares ofron produkte te prodhimit te energjise permes shfrytezimit te rrezatimit diellor.
 

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në Solares?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.