LUIS PRINT

Cashback & Shopping Points

  • 2% + 1,5 Në çdo blerje
  • Ju përfitoni Cashback dhe Shopping Points proporcionalisht që nga leku i parë. Shuma e specifikuar e SP korrespondon me një blerje prej 12500 ALL.
  • PRANOHET myWorld Card B2B

Kontakt

Termat dhe Kushtet

Shtëpi Botuese, Reklama, Design, Kartëvizita, Broshura, Fletëpalosje, Veshje Xhamash, Katalog, Kancelari, Printime, Fotokopje, Publicitare, Kanavace, Forex, Adeziv, Libra, Set Zyre, Lidhje Diplome, Sherbim Delivery, Printime Format A0,

Përshkrim

Shtëpi Botuese, Reklama, Design, Kartëvizita, Broshura, Fletëpalosje, Veshje Xhamash, Katalog, Kancelari, Printime, Fotokopje, Publicitare, Kanavace, Forex, Adeziv, Libra, Set Zyre, Lidhje Diplome, Sherbim Delivery, Printime Format A0, 

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në LUIS PRINT?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë. CashBlack Week Double Cashback: myWorld.com, travelWorld.com dhe Partners që nuk janë shënuar si Double Cashback janë të përjashtuar.