Sunrise Hotel

Cashback & Shopping Pikët

  • 3% + 3,5 për 12500 ALL blerje
  • i pranuar myWorldCard B2B

Kontakt

Përshkrim

Featuring a restaurant, Sunrise Hotel offers accommodations in Sarandë. Boasting a 24-hour front desk, this property also provides free WiFi. UNESCO-protected ancient city of Butrint and its National Park are at a distance of 16 mi.
At the hotel, rooms are equipped with a desk and a flat-screen TV. Each room is comrpise a balcony with sea views.
A buffet breakfast is served every morning at the property.
Ksamil is 7.5 mi away, while Sarandë Ferry Port with lines to Corfu Island is 2.5 mi from Sunrise Hotel.
Couples in particular like the location – they rated it 8.0 for a two-person trip.
We speak your language!

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në Sunrise Hotel?

* Përfitimet varrën nga produktet e blera dhe nga Kompanitë Partnere. Të gjitha informacionet në këtë dokumente në këtë faqe interneti janë të pa garantuara.