Market Xhemali

Cashback & Shopping Points

  • 1% Cashback + 6% Në çdo blerje
  • PRANOHET
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Termat dhe Kushtet

market, ushqim, supermarket, fruta, tirane

Përshkrim

Market Xhemali është një dyqan i shitjes me pakicë brenda të cilit ofrohet një gamë e zgjedhur e mallrave të konsumit, nga prodhues vendas ashtu edhe prodhues të huaj, artikuj ushqimor, pemë dhe perime të freskëta, që ju nevojiten çdo ditë dhe shumë produkte të tjera ku cilësia është e garantuar me artikuj të zgjedhur. Marketi ynë ofron shërbim të shpejtë që të kurseni kohë dhe ofron zbritje të shumta. Mikëpritja dhe kujdesi është ajo që ofronet tek ne, kryesisht me fokusin tek konsumatorët dhe nevojat e tyre. Çdo ditë kompania ynë po zgjeronë asortmantin e saj e poashtu do hapë veprimtari të reja.

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në Market Xhemali?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.