Supermarket DURRESI

Cashback & Shopping Points

  • 3% Cashback Deal* Tani 3% në vend të 1% Cashback E vlefshme nga 4.1.2024 në 31.5.2024
  • * Me një Cashback Deal, do të merrni Shopping Points dhe ju kreditohen me më shumë Cashback. Për të bërë këtë, duhet të keni mjaftueshëm Shopping Points në myWorld llogarinë tuaj që do të merren në myWorld për Cashback Deal. Shopping Points tuaja më pas do të zbriten automatikisht nga myWorld llogaria juaj.

  • PRANOHET
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Përshkrim

Supermarket Durresi eshte nje market i shitjes me pakice, brenda te cilit ofrohet nje game e zgjedhur e produkteve te konsumit te perditshem. Nga artikuj vendas ashtu dhe te huaja qe ju nevojiten çdo dite dhe shume produkte te tjera ku cilesia eshte e garantuar me artikuj te zgjedhur. Marketi yne ofron sherbim te shpejte dhe profesional ku kurseni kohe dhe para. Mikepritja dhe kujdesi eshte ajo qe ofrohet tek ne, kryesisht me fokusin tek konsumatoret dhe nevojat e tyre. Çdo dite kompania jone po zgjeron aktivitetin e saj duke hapur dhe veprimtari te reja.

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në Supermarket DURRESI?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.