Hapesira Computers

Cashback & Shopping Points

 • 2% + 1,5 Në çdo blerje
 • Ju përfitoni Cashback dhe Shopping Points proporcionalisht që nga leku i parë. Shuma e specifikuar e SP korrespondon me një blerje prej 12500 ALL.
 • PRANOHET myWorld Card B2B

Kontakt

 • Orari i punës
  e hënë - e premte 8:30 e paradites - 8:30 e pasdites
  e shtunë 9:30 e paradites - 8:00 e pasdites
  e diel 10:00 e paradites - 2:00 e pasdites
 • Kontakt
 • ID e Kompanisë Partnere
  3550033

Përshkrim

Në dyqanin Hapësira Compters mund të gjeni një shumëllojshmeri artikujsh për kompletimin e kompjuterit tuaj.  Përveç ofertës së kompjuterave tek Hapësira Computers mund të gjeni pajisje të ndryshme elektronike the Hi-Tech si: Tastiere, mouse,  monitorë, printer, USB, Hard Disk, RAM, procesorë, motherboard dhe shërbime të ndryshme si: Web design, riparime, instalime, formatime, asistenc teknike, etj. Garanci deri në 12 muaj. Tashmë tek ne mund të përdorni edhe Cashback benefitet!

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në Hapesira Computers?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë. CashBlack Week Double Cashback: myWorld.com, travelWorld.com dhe Partners që nuk janë shënuar si Double Cashback janë të përjashtuar.