Cashback & Shopping Points

 • 1,5% Cashback + 6% Në çdo blerje
 • PRANOHET
  Scan & Go
  myWorld Card
  B2B

Kontakt

 • Orari i punës
  e hënë - e shtunë 8:00 e paradites - 10:00 e pasdites
  e diel 10:00 e paradites - 8:00 e pasdites
 • Shërbimi i dorëzimit lokal

  telefoni: 00355694790776
  E-mail: durresgshop@gmail.com
  tjetër: porosi ne dyqan

 • Kontakt
 • ID e Kompanisë Partnere
  3550027

Përshkrim

Ne dyqanin ton do te geni nje gam te gjere produktesh si celulare , tablet , ipad , kompjuter , laptop etj.. aksesore per te gjitha modelet e smartphone edhe tablet , karikues origjinal , cilesit me te mira ne treg edhe me nje GARANCI afatgjat.
Gjithashtu G-SHOP ju foton sherbimin e asisteces teknike per te gjitha paisjet elektronike nga staf i kualifikuar edhe me aparaturat e teknologjise se fundit

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në G-Shop?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.