Caffe Centro America

Cashback & Shopping Points

  • 2% + 2,5 Në çdo blerje
  • Ju përfitoni Cashback dhe Shopping Points proporcionalisht që nga leku i parë. Shuma e specifikuar e SP korrespondon me një blerje prej 12500 ALL.
  • PRANOHET myWorld Card B2B

Kontakt

Përshkrim

Kafeja jone ështê e disponueshme për të gjitha llojet e ekspresave. Prodhohet në Napoli , Itali sipas traditës tradicionale vendase. Distribucioni eskluziv kryhet nga kompania jonë në të gjithë territorin e Shqipërisë

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në Caffe Centro America?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë. CashBlack Week Double Cashback: myWorld.com, travelWorld.com dhe Partners që nuk janë shënuar si Double Cashback janë të përjashtuar.