Farmaci Shaba

Cashback & Shopping Points

 • 1% + 1 Në çdo blerje
 • Ju përfitoni Cashback dhe Shopping Points proporcionalisht që nga leku i parë. Shuma e specifikuar e SP korrespondon me një blerje prej 12500 ALL.
 • PRANOHET myWorld Card B2B

Kontakt

 • Orari i punës
  e hënë - e shtunë 8:00 e paradites - 9:00 e pasdites
  e diel 8:00 e paradites - 2:00 e pasdites
 • Kontakt
 • ID e Kompanisë Partnere
  3550014

Përshkrim

Farmaci “Shaba” operon ne tregun farmaceutik qe prej vitit 2009,ofron sherbime farmaceutike per pacientet e saj,matje te glicemise,matje te tensionit arterial.Ne kujdesemi per shendetin tuaj!

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në Farmaci Shaba?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë. CashBlack Week Double Cashback: myWorld.com, travelWorld.com dhe Partners që nuk janë shënuar si Double Cashback janë të përjashtuar.