Farmaci Tanja

Cashback & Shopping Points

  • 1% + 1 Në çdo blerje
  • Ju përfitoni Cashback dhe Shopping Points proporcionalisht që nga leku i parë. Shuma e specifikuar e SP korrespondon me një blerje prej 12500 ALL.
  • PRANOHET myWorld Card B2B

Kontakt

Përshkrim

Farmaci Tanja ndodhet ne Lagjen 1 Rruga Taulantia Durres, ka filluar aktivitetin qe ne vitin 1995. Farmaci me kontrate me Drejtorine Rajonale te sigurimit shendetsor. I ofron pacienteve sherbim cilesor dhe profesional nisur nga esperiance e gjate e punes ne kete sektor qe nga viti 1983
 

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në Farmaci Tanja?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.