rentalcars.com

Përfitimet tuaja në rentalcars.com

  • 3% Cashback + 8% Në blerjen tuaj totali (shuma neto)
  • PRANOHET
    Blerje në Interneti

Termat dhe Kushtet rentalcars.com

All sales will be shown in Euro.
Pending time for Member Benefits may be up to 365 days for this particular Loyalty Merchant. Për këtë Kompani Partnere, Shopping benefits tuaja do të bazohen në vlerën neto të blerjes tuaj pasi që është kjo forma standarde e fitimeve për këtë Kompani Partnere.

E rëndësishme!
Për të siguruar që blerja juaj të jetë e regjistruar në mënyrë të drejtë, çdoherë klikoni në butonin "Shop online now" paraprakisht për të kaluar në dyqanin e preferuar online. Blerjet mund të regjistrohen nëpërmjet versionit të shfletuesit të dyqanit online jo nëpërmjet aplikacionit përkatës. Përdorni vetëm kode të kuponit që i keni marrë nga ueb faqja jonë. Ju lutemi që të siguroni se shfletuesi juaj të ketë cilësimet e cookie para blerjes. Të gjitha informacionet tjera të rëndësishme për blerjen online mund të gjenden në FAQ.

Rreth rentalcars.com

Rentalcars.com is the world’s biggest online car rental service, arranging over 7.1 million rentals a year in over 46000 locations worldwide. With customers in 169 countries, we have a truly global user base, which we support through a website available in 40 languages and multiple currencies. All of our customers have access to multilingual support by phone or email.

Rentalcars.com deals with all the major car hire companies around the world checking which local supplier is offering the best prices for the car you want on the date you need it whilst ensuring everyone we deal with offers a great level of service.

We have achieved all this by staying true to the basic principles on which Rentalcars.com was first founded.

We want to ensure our customers have access to worldwide car hire services at the lowest possible prices so that you could not only save time by dealing with just one company but could also have confidence that they are getting excellent value for money as well as great service.

ID e Kompanisë Partnere
109000371

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në rentalcars.com?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.