travelWorld.com

Cashback & Shopping Points at travelWorld.com

  • 2% Cashback + 10% në të gjithë çmimin e rezervimit: Hotele & Fluturime
  • PRANOHET
    Blerje në Interneti

Rreth travelWorld.com

“Udhëtimi juaj është udhëtimi ynë”

Plazhe të bardha me rërë, male me borë ose qytete mahnitëse – kush nuk ëndërron për këto gjëra? Ndoshta edhe jeni në kërkim të një hoteli të bukur për udhëtimin tuaj të radhës për punë? travelWorld e ofron këtë madje edhe më shumë. Platforma online për rezervim travelWorld dhe aplikacioni përkatës ju hapin një botë të plotë të mundësive për udhëtim. Në këtë kohë, vetëm më janë mbi 2 milion hotele dhe akomodime nga e gjithë bota. Së shpejti do të vijojnë më tepër oferta dhe shërbime.

Përse travelWorld.com?

Si një komunitet udhëtimi i bazuar në anëtarë, travelWorld mund të ofrojë një përzgjedhje të gjerë dhe shpesh çmime më të mira – të besueshëm në moton "Better than best price (Më mirë se çmimi më i mirë)." Për të bërë këtë, kompania punon drejtpërdrejtë me ofruesit më të njohur botëror të akomodimit.

Përfitimet  

Përzgjedhje e gjerë

2 milion akomodime të ndryshme në gjithë botën – ofertë vazhdimisht në rritje

• Shpejtë dhe lehtë

Rezervoni në 3 hapa të lehtë me konfirmim të shpejtë të rezervimit

Çmime të volitshme

Çmime më të ulta për shkak të komunitetit të mbyllur, nuk ka pagesa për rezervim ose kartë të kreditit

Cilësi

Vlerësime të akomodimeve  të përmbledhura qartë në bazë të mijërave të mysafirëve

Për ne

travelWorld përbëhet nga një ekip ndërkombëtar i ekspertëve të teknologjisë dhe udhëtimit. Në degët tona në Londër, Vjenë dhe Varshavë, jemi duke punuar vazhdimisht për të bërë platformën tonë inventive të rezervimit një aktor global në tregun e udhëtimit.

Akomodimet më të mira me çmimet më të mira përfshirë edhe Cashback & Shopping Points

Programi inventiv i rezervimeve gjithashtu ofron anëtarëve avantazhe bashkimin me një prej programeve më të mëdha të besnikërisë në botë për të kursyer më tepër të holla. Në vetëm disa hapa mund të rezervoni akomodimin tuaj të preferuar nëpërmjet ueb faqes ose aplikacionit në celular. Konsumatorët e myWorld marrin 2% cashback dhe shopping points me çdo rezervim.

Ndryshim i vazhdueshëm i ofertave kryesore

Anëtarët e myWorld mund të marrin Shopping Points në travelWorld ose madje të paguajnë me kredinë e tyre të Cashback. Ndryshimi i vazhdueshëm i ofertave për shopping point për akomodimet e caktuara sigurojnë ofertë të ndryshme. Për konsumatorët që kanë Benefit Vouchers, travelWorld ofron të ashtuquajtura Benefit Deals. Nuk ka dallim nëse ka shopping points ose benefit deals, ne ju ndihmojmë që të kurseni dhe të kënaqeni me udhëtimin tuaj të radhës.
 

ID e Kompanisë Partnere
107905

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në travelWorld.com?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.