travelWorld.com

Përfitimet tuaja në travelWorld.com

  • 15% Cashback Deal* For selected properties only Tani 15% në vend të 4% Cashback E vlefshme nga 20.12.2023 në 31.12.2024
  • 4% Cashback + 6% në të gjithë çmimin e rezervimit: Hotele & Fluturime
  • 8% Cashback Deal* For selected properties only Tani 8% në vend të 4% Cashback E vlefshme nga 20.12.2023 në 31.12.2024
  • 10% Cashback Deal* For selected properties only Tani 10% në vend të 4% Cashback E vlefshme nga 20.12.2023 në 31.12.2024
  • 12% Cashback Deal* For selected properties only Tani 12% në vend të 4% Cashback E vlefshme nga 20.12.2023 në 31.12.2024
  • 20% Cashback Deal* CashbackDeal5 Tani 20% në vend të 4% Cashback E vlefshme nga 24.7.2023 në 31.12.2024
  • * Me një Cashback Deal, do të merrni Shopping Points dhe ju kreditohen me më shumë Cashback. Për të bërë këtë, duhet të keni mjaftueshëm Shopping Points në myWorld llogarinë tuaj që do të merren në myWorld për Cashback Deal. Shopping Points tuaja më pas do të zbriten automatikisht nga myWorld llogaria juaj.

  • PRANOHET
    Blerje në Interneti

Termat dhe Kushtet travelWorld.com

Vërejtje se blerja juaj do të regjistrohet vetëm nëse llogaria juaj travelWorld është e lidhur me llogarinë tuaj myWorld (butoni "myWorld" në dritaren e hyrjes). Adresa e emailit e përdorur duhet të jetë e njëjtë për travelWorld dhe myWorld. Nëse përdoren adresa të ndryshme emaili, blerja nuk do të regjistrohet dhe, si rrjedhojë, nuk do të rimburssohet. Këto dy llogaritë gjithashtu mund të lidhen retrospektivisht. Blerja juaj do të rimburssohet brenda një periudhe 6-mujore.

Rreth travelWorld.com

"Udhëtimi juaj është udhëtimi ynë" - Udhëtim & Pushime

TravelWorld është një kompani udhëtimi lider që specializohet në ofrim opsionesh të përballueshme dhe fleksibël udhëtimi për bizneset dhe individët. Ne punojmë me qindra furnizues B2B për të siguruar tarifat më të mira për akomodimin, fluturimet dhe shërbime të tjera që lidhen me udhëtimin.

Pse travelWorld.com?

Falë grupit tonë të mbyllur të përdoruesve, ne mund të ofrojmë tarifa në çmime paketash, edhe nëse rezervimi nuk është pjesë e një pakete, duke na bërë një opsion tejet konkurrues për udhëtarët që vlerësojnë çmimet. Tek travelWorld, ne krenohemi me shërbimin tonë të shkëlqyer ndaj klientit. Ekipi ynë i përkushtuar i ekspertëve të udhëtimit është në dispozicion për t'ju ndihmuar me çdo pyetje ose shqetësim që mund të keni, duke u siguruar që përvoja juaj e udhëtimit të jetë "më e mirë se çmimi më i mirë".

Avantazhet

• Zgjidhje

Mbi 3 milion akomodime të ndryshme në mbarë botën, vazhdimisht në rritje

• Shpejt dhe lehtë

Rezervoni në 3 hapa të thjeshtë me konfirmim të menjëhershëm të rezervimit dhe regjistrim falas

• Çmime top

Çmime më të ulëta për shkak të komunitetit tonë bazuar në anëtarë, pa tarifa rezervimi ose karte krediti

• Cilësi

Vlerësime të akomodimit bazuar në mijëra të ftuar të përmbledhura qartë.

• Cashback

Cashback më i lartë nga çdo partner udhëtimi i myWorld

Rreth Nesh

travelWorld përbëhet nga një ekip ndërkombëtar ekspertësh IT dhe udhëtimi.Në degët tona në Londër, Vjenë dhe Varshavë, punojmë vazhdimisht që të bëjmë platformën tonë inovative të rezervimit të udhëtimeve një lojtar global në tregun e udhëtimeve.

Pra, nëse po planifikoni një udhëtim pune, një pushim familjar ose një arratisje romantike, travelWorld ka gjithçka ju nevojitet për t'i bërë realitet ëndrrat tuaja të udhëtimit. Me angazhimin tonë për të ofruar tarifat më të mira, shërbimin më të mirë ndaj klientit dhe shpërblimet më të mira, ne jemi partneri juaj i duhur për të gjitha nevojat tuaja të udhëtimit.

Top deals

Anëtarët myWorld mund të shlyejnë Shopping Points te travelWorld përmes deals tona që ndryshojnë vazhdimisht. Për konsumatorët që kanë benefit vouchers, travelWorld ofron të ashtuquajturat Benefit Deals.Pavarësisht nëse është Shopping Points oseBenefit Deals, ne do t'ju ndihmojmë të kurseni për të shijuar vërtet udhëtimin tuaj të ardhshëm.

ID e Kompanisë Partnere
107905

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në travelWorld.com?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.