Shtoni myWorld Add-on në shfletuesin tuaj desktop.

Shfletuesit e mëposhtëm janë të mbështetur:

Ju jeni duke përdorur: Unsupported

Ju lutemi vini re se Ndihmesi I Cashback nuk do te aktivizohet deri ne momentin qe ju do kyçeni ne websitin e myWorld

myWorld Add-on

1. Instaloni myWorld Add-on

Shkoni në Web Store të shfletuesit tuaj dhe instaloni myWorld Add-on si një shtojcë.

1. Instaloni myWorld Add-on

2. Hyrje

Kyçu duke perdorur te dhenat e hyrjes te myWorld

2. Hyrje

3. Filloni pazar online

Përdorni myWorld Add-on për të gjetur dyqanin e zgjedhjes suaj, filloni blerjen dhe mblidhni Shopping Points dhe Cashback.

3. Filloni pazar online

Përfitimet e myWorld Add-on:

  • Identifikohu një herë dhe kurrë mos humbas përsëri në Cashback dhe Shopping Points
  • Te gjitha ato qe myWorld Partner ofron ne pamje te pare
  • Thjesht gjeni një Kompani partnere dhe filloni blerjet!
* Përfitimet varrën nga produktet e blera dhe nga Kompanitë Partnere. Të gjitha informacionet në këtë dokumente në këtë faqe interneti janë të pa garantuara.