Регистрирајте се бесплатно на myWorld

Враќање во готовина со секоја набавка
Регистрирајте се бесплатно со myWorld и уживајте во Cashback и Shopping Points со секое купување што ќе го направите со нашите Партнери, и преку Интернет или во продавница!
  • Добијте 1050 Shopping Points како бонус за добредојде
  • Добијте Cashback со секое купување
  • Искористете ги Shopping Points за зделки
  • 150 000 myWorld Partners низ светот
Продолжете со Facebook Продолжете со Google Продолжете со Apple
Моите податоци
Мојата адреса