12-05-2022

Nu får du ännu fler Shopping Points

Goda nyheter: Från och med nu får du ännu fler Shopping Points än någonsin förut för dina köp hos myWorld.com utöver din Cashback. För dig innebär det ännu fler möjligheter att ta el av våra spännande Deals i Benefit Longue.

Blixtsnabba Shopping Points
Och inte nog med det: du får nu tillgång till dina Shopping Points snabbare än förut. Kort efter att vi har registrerat ditt köp krediterar vi dina Shopping Points till din profil så att du kan lösa in dem direkt.

Våra förbättringar för dig i sammanfattning:
• Fler Shopping Points för varje köp
• Med dem kan du få ännu fler Deals i Benefit Longue och hos travelWorld
• Dina Shopping Points är tillgängliga snabbare än någonsin

Shoppa och samla fler Shopping Points än någonsin
Därmed blir shopping hos myWorld.com ännu förmånligare för dig. Ju fler Deals du säkrar med Shopping Points, desto mer pengar sparar du. Så shoppa loss direkt, samla dina ständigt ökande Shopping Points utöver Cashback och få dina Deals.

Lösa in Shopping Points i andra länder
Om du vill lösa in Shopping Points för en Deal som erbjuds i en annan valuta än den som du har tjänat in dem i, ser du ett annat Shopping Point-belopp. Eftersom Shopping Points krediteras baserat på din köpesumma, varierar den insamlade mängden beroende på den lokala valutan. I händelse av en Deal i en anann valuta konverteras därför ditt Shopping Point-saldo till respektive lands belopp baserat på den dagsaktuella växelkursen.

Upptäck Deals nu

* Förmedlingsprovisionen baseras på vilka produkter som har köpts och Loyalty Merchant. All information härtill är därför utan garanti.