06-12-2022

Julshopping med Scan & Go

Julen närmar sig och att handla presenter med myWorld i år betyder inte bara de bästa erbjudandena och snygga presentidéerna från våra Partners. Den här gången gynnar du DIG SJÄLV efter en shoppingdag: Dina nära och kära får de bästa presenterna och DU får Cashback och Shopping Points med vår nya funktion Scan & Go.

Shoppa presenter Skanna kvitto/faktura Få Cashback

Oavsett om du handlar presenter till din familj, din fyrbenta vän eller dina vänner: Med Scan & Go kan du skanna ditt kvitto efter att ha handlat hos lokala myWorld Partners och säkra myWorld Benefits åt dig själv. Låter det bra? Så bra är det!

Så fungerar det:

Steg 1: Öppna myWorld App och gå till Scan & Go
Steg 2: Scanna kvitto/faktura
Steg 3: kicka in kvitto/faktura


Så fungerar det

Ditt köp med myWorld har registrerats och du får direkt tillgång till dina Shopping Points för ditt köp. Din Cashback kommer att behandlas så snart ditt köp har registrerats och betalats i enlighet med respektive returperiod och leveranstider för företaget.


Viktiga villkor för Scan & Go:
  • Se till att platstjänster är aktiverat i din smartphone
  • Om du inte längre är på plats hos den lokala myWorld Partnern kan du söka efter den i sökfältet
  • Om du vill skicka in fler kvitton från en partner, starta en ny Scan & Go-process för varje kvitto/faktura
  • I vissa fall kan ditt köp granskas av vår partner. Vänligen ha tålamod, dina shoppingförmåner kommer att vara tillgängliga för dig så snart som möjligt.

Skaffa den senaste versionen av myWorld App nu


Ladda ner nu
Ladda ner nu


* Förmedlingsprovisionen baseras på vilka produkter som har köpts och Loyalty Merchant. All information härtill är därför utan garanti.