02-12-2022

Cashback Deals: Lös in dina Shopping Points för Cashback

Med de nya Cashback Deals blir det ännu mer förmånligt för dig. Eftersom myWorld inte bara har de bästa Partnerna och spännande kampanjerna, med de nya Cashback Deals förvandlar vi dina  Shopping Points till riktiga pengar.

Shopping med myWorld är nu ännu mer förmånligt med våra nya Cashback Deals.

 


Vad är Cashback Deals?
En Cashback Deal från en Partner gör att du kan lösa in dina Shopping Points för Cashback. Genom att göra det får du mer Cashback och samtidigt dras samma antal Shopping Points från ditt myWorld-konto. Till exempel: För ett köp på 100 EUR med en 20% Cashback Deal får du 20 EUR Cashback och löser samtidigt in 20 Shopping Points.

Vilka Cashback Deals finns tillgängliga?
Du kan använda Cashback Deals för att handla hos våra lokala Partners och även hos våra Onlinepartners. Hur du än föredrar att shoppa kan du alltid upptäcka Cashback Deals.

Var kan jag hitta Cashback Deals?
Varje Cashback Deal listas i myWorld App och i sökningen på www.myWorld.com Du kan känna igen en aktiv Cashback Deal när den är markerad med den röda "Cashback Deal"-etiketten.

Vad händer om jag inte har tillräckligt med Shopping Points?
Om du inte har tillräckligt med Shopping Points på ditt myWorld-konto kan du inte ta del av Cashback Deal. Men du tjänar på standardbeloppet Cashback och Shopping Points för ditt köp.

Vad väntar du på? 
Upptäck nya Cashback Deals


* Förmedlingsprovisionen baseras på vilka produkter som har köpts och Loyalty Merchant. All information härtill är därför utan garanti.