Vueling

Dina förmåner Vueling

  • 2,73 EUR Cashback + 2,1 Reserva/Compra Vuelo
  • Accepterar
    Onlineshopping

Förutsättningar hos Vueling

- Medlemsförmånerna kommer att beräknas på grundval av biljettpriset och inte på grundval av det totala/slutgiltiga inköpspriset. Exkluderar alltid flygplatsskatter, moms etc.
- De affiliate-förmåner som återspeglas som ett fast belopp kommer att vara en enda betalning för varje köp, bokning, kontrakt ... oavsett det totala värdet av köpet, kontraktet, bokningen ... Om beloppet för den avtalade produkten är lägre än den Cashback som återspeglas på vår webbplats, kommer den Cashback som ska betalas till användaren att beräknas enligt priset på den avtalade produkten. Under inga omständigheter kommer Cashback att betalas för ett belopp som är större än priset på den köpta produkten.
- Inga medlemsförmåner kommer att krediteras för inköp i andra kategorier än de som anges i avsnittet "Cashback & Shopping Points". Vänligen se till att du läser villkoren och begränsningarna noggrant innan du gör ditt köp för att säkerställa att dina affiliateförmåner krediteras.
- På grund av den typ av produkt som marknadsförs av denna annonsör kan krediteringen av affiliateförmåner ta upp till flera månader. Affiliateförmåner kommer att krediteras när det registrerade köpet inte längre kan annulleras eller återbetalas, helt eller delvis. Köpet, om det registrerats framgångsrikt, kommer dock att visas i Cashback Card-användarens back office som "väntande".
- I denna kommersiella anläggning och beroende på den bokade tjänsten är det möjligt att ditt köp i ditt virtuella kontor kommer att registreras till ett belopp av 1 € tillfälligt under statusen väntande tills du har haft tjänsten, från det ögonblicket kommer köpet att registreras för rätt belopp.
**Var vänlig ta hänsyn till allt ovanstående INNAN du gör inköp/bokningar hos denna annonsör**.

Över Vueling

Vueling tar dig till över 130 destinationer i de största städerna i Spanien, Europa, Nordafrika och Mellanöstern. Det är enkelt: besök vår webbplats eller vår app, välj din destination och hitta billiga flyg, alltid till de bästa priserna!

Lojalitetsföretags-ID
909000546

Hittar du inte ditt köp hos Vueling?

* Förmedlingsprovisionen baseras på vilka produkter som har köpts och Loyalty Merchant. All information härtill är därför utan garanti.