travelWorld.com

Dina förmåner travelWorld.com

  • 15% Cashback Deal* For selected properties only Passa på! 15% istället för 4% Cashback Gitlig 20-12-2023 t.o.m. 31-12-2024
  • 4% Cashback + 6% på hela bokningspriset: Hotell & Flyg
  • 8% Cashback Deal* For selected properties only Passa på! 8% istället för 4% Cashback Gitlig 20-12-2023 t.o.m. 31-12-2024
  • 10% Cashback Deal* For selected properties only Passa på! 10% istället för 4% Cashback Gitlig 20-12-2023 t.o.m. 31-12-2024
  • 12% Cashback Deal* For selected properties only Passa på! 12% istället för 4% Cashback Gitlig 20-12-2023 t.o.m. 31-12-2024
  • 20% Cashback Deal* CashbackDeal5 Passa på! 20% istället för 4% Cashback Gitlig 24-07-2023 t.o.m. 31-12-2024
  • * Med en Cashback Deal, löser du in dina Shopping Points och får mer Cashback. För att göra detta måste du ha tillräckligt med Shopping Points på ditt myWorld konto som kommer att lösas in på myWorld mot Cashback Deal.Dina Shopping Points dras automatiskt från ditt myWorld konto.

  • Accepterar
    Onlineshopping

Förutsättningar hos travelWorld.com

Observera att ditt köp endast registreras om ditt travelWorld-konto är länkat till ditt myWorld-konto ("myWorld"-knappen i inloggningsfönstret). Den e-postadress som används måste vara densamma för både travelWorld och myWorld. Om olika e-postadresser används kommer köpet inte att registreras och därför inte att återbetalas.
Båda kontona kan också länkas i efterhand. Ditt köp kommer då att återbetalas inom 6 månader.

Över travelWorld.com

"Din resa är vår resa” - Resor & Semester

TravelWorld är ett ledande reseföretag som specialiserat sig på att tillhandahålla prisvärda och flexibla resealternativ till företag och privatpersoner. Vi arbetar med hundratals B2B-leverantörer för att få de bästa priserna på boenden, flyg och andra reserelaterade tjänster.

Varför travelWorld.com?

Tack vare vår slutna användargrupp kan vi erbjuda paketpriser, även om bokningen inte är en del av ett paket, vilket gör oss till ett mycket konkurrenskraftigt alternativ för prismedvetna resenärer. På travelWorld är vi stolta över vår utmärkta kundservice. Vårt engagerade team av reseexperter är tillgängliga för att hjälpa dig med alla frågor eller funderingar du kan ha, och ser till att din resa har "bättre än bästa pris".

Fördelarna

• Val

Över 3 miljoner olika boenden världen över och ständigt växande

• Snabbt och enkelt

Boka i 3 enkla steg med omedelbar bokningsbekräftelse och gratis registrering

• Oslagbara priser

Lägre priser på tack vare vårt medlemsbaserade community, inga boknings- eller kreditkortsavgifter

• Kvalitet

Boendebetyg baserat på tusentals gäster, tydligt sammanfattade.

• Cashback

Högst Cashback av alla myWorld resepartners.

Om oss

travelWorld består av ett internationellt team av IT- och reseexperter.I våra filialer i London, Wien och Warszawa arbetar vi hårt för att göra vår innovativa resebokningsplattform till en global aktör på resemarknaden.

Så oavsett om du planerar en affärsresa, en familjesemester eller en romantisk helg har travelWorld allt du behöver för att förverkliga dina drömresor. Med vårt åtagande att ha den bästa kundservicen, de bästa priserna och de bästa förmånerna, är vi er go-to Partner för alla era resebehov.

Topperbjudanden

myWorldmedlemmar kan lösa in Shopping Points hos travelWorld genom våra ständigt uppdaterade erbjudanden. Till kunder som har Benefit Voucher erbjuder travelWorld så kallade Benefit Deals.Oavsett om det är Shopping Points eller Benefit Deals kan vi hjälpa dig att spara, så att du verkligen kan njuta av din nästa resa.

 

Lojalitetsföretags-ID
107905

Hittar du inte ditt köp hos travelWorld.com?

* Förmedlingsprovisionen baseras på vilka produkter som har köpts och Loyalty Merchant. All information härtill är därför utan garanti.