EDUCOR Centre d'Estudis i Psicopedagogia

Cashback & Shopping Points

  • 3% Cashback + 8% En tu compra
  • Aceptado
  • Scan & Go
    Escanea tus recibos de este Partner en la myWorld App y consigue tus Benefits.
  • myWorld Card
    Consigue tus Benefits simplemente mostrando tu myWorld Card. 
  • B2B
    Compra en este Partner y consigue tus Benefits.

Contacto

Condiciones Generales

El sistema CashBack s'aplicarà nomès als serveis dels matins (de 10 a 14h).

Descripción

A Educor Centre d'Estudis i Psicopedagogia, eduquem amb el cor. Som un centre de reforç escolar i psicopedagògic, busquem les necessitats del client, i treballem de manera personalitzada per augmentar la seva motivació, assolint metes i tenint una postura proactiva pel seu desenvolupament personal.
L'equip, format per psicòlegs, psicopedagogs, mestres i tècnics, treballa conjuntament donant eines i estratègies, acompanyant en els aprenentatges i desenvolupament psicoevolutiu.
La metodologia de treball parteix dels coneixements, habilitats i eines de les quals disposa l'usuari inicialment. Comencem amb una primera avaluació, i a continuació dissenyem un programa de treball personalitzat i el portem a terme.



- TALLER D'ESTIMULACIÓ COGNITIVA / MEMÒRIA / CONCIENCIACIÓ CORPORAL
Quan arribem a una certa edat és important estimular el nostre cervell i el cos, pel bon desenvolupament cognitiu i motriu, aprenedre habilitats socials i gestionar les emocions.
Hem de buscar activitats alternatives per gaudir de noves experiències que ens aportin nous aprenentatges per avançar en aquest món canviant. 
Per això, des d'EDUCOR, oferim un ventall d'activitats dirigides per les persones que vulguin mantenir un estat saludable de la seva ment i del seu cos. 


- REFORÇ PER NIVELLS SUPERIORS


- CATALÀ I CASTELLÀ PER EXTRANGERS





¿No puede encontrar su compra en EDUCOR Centre d'Estudis i Psicopedagogia?

* Las ventajas dependerán de los productos adquiridos en el establecimiento comercial. La información que figura en esta página web no está garantizada.