El Taller

Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 10% En tu compra
  • Aceptado
  • Scan & Go
    Escanea tus recibos de este Partner en la myWorld App y consigue tus Benefits.
  • myWorld Card
    Consigue tus Benefits simplemente mostrando tu myWorld Card. 
  • B2B
    Compra en este Partner y consigue tus Benefits.

Contacto

Descripción


Ens trobem a Vilafranca del Penedès, a tocar de la Plaça de l’Estació – més concretament al carrer de Misser Rufet n. 3
A “El Taller”, hi conflueixen dos espais: “El Racó dels Minerals” i “Fotografia en fusta”. El primer, es convida al visitant a fer un passeig pel món dels minerals i dels cristalls. On s’hi poden trobar minerals sense treballar o en brut, pedres rodades, geodes, llums de sal i de minerals, bijuteria... penjolls, anells, braçalets... També artesania solidària del Tibet, Nepal i l’Índia... roba ètnica, llibres especialitats i articles de decoració per la llar.
A l’apartat de “Fotografia en Fusta”, visual i imaginatiu, està dedicat a la impressió fotogràfica en suports rígids, com poden ser fusta, alumini, vidre, rajola... en diferents mides per tal que les fotografies captades pels mateixos clients puguin ser plasmades en uns suports molt dignes i, a la vegada, innovadors.
Aquest és, doncs, el projecte de “El Taller”, des d’on es convida a tothom a experimentar, però també a descobrir.


Nos encontramos en Vilafranca del Penedès, cerca de la Plaza de la Estación, y más concretamente en la calle Misser Rufet, n. 3 

En “El Taller”, se funden dos espacios: “El Racó dels Minerals” y “Fotografia en fusta”. El primero, invita al visitante hacer un paseo por el mundo de los minerales y de los cristales, donde se pueden encontrar minerales sin trabajar o en bruto, cantos rodados, geodas, luces de sal i de minerales, bisutería… collares, anillos, brazaletes… también artesanía solidaria del Tíbet, Nepal i la India… ropa étnica, libros especializados i artículos para la decoración del hogar.
El apartado de “Fotografia en fusta”, visual e imaginativo, está dedicado a la impresión fotográfica en soportes rígidos, como pueden ser madera, aluminio, cristal, azulejo… en diferentes medidas, para que las fotografías tomadas por los mismos clientes, puedan ser reflejadas en unos soportes muy dignos y, a la vez, innovadores.
Éste es, pues, el proyecto de “El Taller”, desde donde se os invita a experimentar, pero también a descubrir.
 

¿No puede encontrar su compra en El Taller?

* Las ventajas dependerán de los productos adquiridos en el establecimiento comercial. La información que figura en esta página web no está garantizada.